Preguntes freqüents (FAQ)

Preguntes freqüents (FAQ)

¿Com puc formalitzar la matrícula?

Contacta al tel.: 93 383 36 57 o envia un correo a distancia@joanmaragall.com indicant el teu nom i cilce en el qual vols matricular-te.

Totes les matrícules s'atenen amb un assessor acadèmic, ja sigui de forma presencial o per email, perquè puguis consultar tots els dubtes que puguin surgir-te.

 

Requisits d'accès a Grau Mig

Estar en possessió del títol d'Educació Secundària.

Estar en possessió d'un títol de Tècnic o de Tècnic Auxiliar.

Haver superat el segon curs de Batxillerat Unificat Polivalent (BUP).

Haver superat la prova d'accès a cicles formatius de grau mig (serà necessari disposar, com a mínim, disset anys, complerts en l'any de realització de la prova

 

Requsists d'accès a Grau Superior

Estar en possessió del títol de Batxillerat.

​Estar en possessió d'un títol de Tècnic Superior o de Tècnic Especialista (o Tècnic de Grau Mig segons familia, nova normativa)

​Haver superat el Curs d'Orientació Universitària (COU) o BUP.

​Haver superat la prova d'accès a cicles formatius de grau superior (serà necessari disposar, com a mínim, dinou anys complerts en l'any de realització de la prova, o divuit anys si es té un títol de grau mig).

​Haver superat la prova d'accès a la Universitat.

​Els alumnes que hagin cursat i finalitzat un cicle de Grau Mig y hagin obtingut un títol de "Tècnic en..." poden cursar (sense necessitat de proves d'accès) un Grau Superior. (Veure normativa)

 

Quina titulació obtinc estudiant al CES Joan Maragall a distància?

Tots els títols de Formació Professional impartits a través del CES Joan Maragall son oficials i sense necessitat de proves lliures.

Aquestes titulacions són expedides pel Ministeri d'Educació amb validesa a tot el territori nacional i reconegudes a tota la Unió Europea.

El títol d'FP en modalitat a distància és exactament el mateix que el d'FP en modalitat presencial.

 

Reconeixements d'estudis/Convalidacions

Si ja tens aprovats crèdits o mòduls del cicle formatiu que vols continuar realitzant no és necessari sol·licitar cap convalidació ni tampoc matricular-te d'aquests, tan sols has d'aportar la documentació que justifica els crèdits o mòduls que has superat i sol·licitar que s'incorporin al teu expedient. Aquesta documentació hauràs d'adjuntar-la en el procés de matriculació.

Si has cursat un altre cicle o estudis universitaris, informar-lo en el moment de matricualr-te perquè l'assessor acadèmic t'informi de possibles convalidacions que puguin correspondre't.

 

Formes de pagament

En el CES Joan Maragall t'oferim diverses formes de pagament i finançaments, totes sense gestions ni avals bancaris, ja que confiem en tu. Et brindem finançament fins a 18 quotes si el cicle que curses té una durada de dos anys o fins a 9 quotes si és d'un any.