Metodologia d'estudi

Plataforma en modalitat Elearning disponible les 24 hs

Més de 40 anys d'experiència com a centre d'educació impartint la Formació Professional.

Iniciem la Formació a distància l'any 2013, des de que la mateixa es va habilitar en centres educatius privats, per la qual cosa comptem amb una important experiència formant alumnes a tot Espanya i que avalen el nostre model educatiu.

El CES Joan Maragall és qui imparteix la formació a distància, tutoritza, avalua i examina amb el seu propi equip docent de llarga experiència professional. Per això els nostres cursos es diferencien per la seva qualitat i l'atenció que brindem als nostres alumnes.

els Cicles de Formació Professional estan estructurats per crèdits/mòduls.

Comptes amb tot el material d'estudi i professors que acompanyen el teu procés de formació.

Hem adaptat la normativa que regula l'FP Online, perquè l'alumne pugui compaginar els seus estudis amb la vida laboral, tot això pensat perquè es pugui accedir als continguts des de l'ordinador o tauleta, i en qualsevol moment del dia. Disposem d'un Campus Virtual verificat per altres institucions, que conté tots els recursos necessaris per als nostres alumnes a fi que puguin estudiar amb totes les comoditats que ofereixen avui en dies les noves tecnologies.

Metodología

Pots matricular-te a opcions flexibles i adaptades a la teva situació particular que et possibilitarà completar tots els crèdits/mòduls i obtenir el teu Títol Oficial.

Si has cursat altres cicles o mòduls en un altre centre, en matricular-te amb nosaltres, et gestionem les convalidacions, homologacions i/o exempcions que et corresponguin.

Descarregar més info

 

¿Com pots matricular-te?

Pots iniciar cursos els mesos de:

  • Octubre
  • Febrer

¡Matriculacions obertes!

 

El nostre procés de matriculació és personalitzat, analitzem amb un expert la teva situació personal i...
T'ajudem a dissenyar el millor itinerari valorant la teva disponibilitat...
... amb plans de finançament adequats per a tu!

 

Els nostres valors

FLEXIBILITAT

Un model pedagògic que està dissenyat per a promoure una formació adaptada als teus horaris.

COMPROMÍS

“Fem el que diem”

Perquè ens comprometem en l'assoliment dels objectius de tots els nostres alumnes.

EXCELÈNCIA

Certificats per normatives de qualitat internacionals. Titulacions oficials vàlides en tot el territori nacional i amb el suport de professors titulats d'àmplia experiència docent.