Dades de contacte

Pot posar-se en contacte amb nosaltres emplenant el següent formulari, per telèfon o per correu electrònic.

 

Protecció de dades
En compliment d'establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades l'informem que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de Joan Maragall amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a info@joanmaragall.com o en l'adreça C/ Guifré, 300, 08912, Badalona, Catalunya, Espanya

Política de privacitat
Com donar-se de baixa

Si en algun moment decideixes que prefereixes no rebre més informació comercial per part nostra, el procés per a deixar de fer-lo és senzill i directe. En la part inferior de cada correu comercial que t'enviem, trobaràs un botó denominat "Donar-se de Baixa". En fer clic en aquest botó, iniciaràs el procés per a deixar de rebre futures comunicacions publicitàries de la nostra part.

És important que sàpigues que, per a assegurar-nos que la teva sol·licitud s'ha processat correctament i respectar la teva elecció, t'enviarem un correu de confirmació per a verificar que t'has donat de baixa amb èxit. D'aquesta manera, volem garantir que no rebràs més publicitat tret que decideixis subscriure't novament.

Agraïm la teva confiança en nosaltres i et recordem que la teva satisfacció i privacitat són la nostra prioritat.

Política de privacitat

9 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.

Direcció

C/ Guifré, 300 - 08912 Badalona

Horari d'atenció

Durant el mes de JULIOL:
Dilluns a divendres de 9:00h a 18:30h
Horari normal:
- Matins: Dilluns a Divendres de 9:00h a 13:00h
- Tardes: Dimecres de 16:00h a 19:00h

Email

info@joanmaragall.com