Avís legal

CES Joan Maragall, proveït amb NIF/CIF B60896883, adreça C/ Guifré, Nº300, 08912, Badalona, Catalunya, Espanya, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines i xarxes socials d'internet de CES Joan Maragall.

Amb els límits establerts en la llei, CES Joan Maragall no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines d'Internet.


Els continguts i informació no vinculen a CES Joan Maragall ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d'Internet de CES Joan Maragall pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que CES Joan Maragall no pot controlar. Per tant, CES Joan Maragall no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de CES Joan Maragall o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de CES Joan Maragall.

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que CES Joan Maragall ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s'estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades l'informem que, mitjançant l'emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de CES Joan Maragall amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a info@joanmaragall.com o en l'adreça C/ Guifré, Nº300, 08912, Badalona, Catalunya, Espanya.

Projecte de fuTUr

Comptem amb més de 45 anys d'experiència en el sector educatiu.

Àmplia experiència en la formació d'alumnat en cicles formatius i batxillerat.

 

Política de privacidad / Avís legal / Cookies

 

© Copyright 2002-2020. All rights reserved.