Jornada de Portes Obertes

Reserva la teva plaça

Som conscients de la importància que té l'elecció de l'entorn educatiu adequat per als vostres fills i, per això, hem preparat una experiència detallada que us ajudarà a entendre millor els nostres valors, metodologies i les instal·lacions que posem a la vostra disposició.

Benvinguda per part del nostre equip
El nostre personal docent i administratiu us oferirà una càlida benvinguda i estarà disponible per a respondre totes les vostres preguntes.

Presentació a la sala d'actes
Començarem a la sala d'actes, on tindreu l'oportunitat de visualitzar un vídeo de presentació que mostra els moments més destacats de la vida escolar al nostre centre. A continuació, la directora del centre pronunciarà un discurs informatiu que us proporcionarà una visió detallada de la nostra filosofia educativa i el nostre compromís amb l'educació de qualitat.

Presentació dels cursos
A continuació, tindreu l'ocasió de conèixer els professors de cada curs educatiu, els qui seran els encarregats de fer una visita guiada per les diferents instal·lacions. Aquesta visita inclourà la presentació detallada dels nostres programes educatius i activitats, en el cas que tingueu qualsevol dubte els professors respondran per aclarir-ho.

Estem ansiosos per mostrar-vos per què el Joan Maragall és un lloc on pots créixer acadèmicament, socialment i emocionalment. 

Si esteu interessats a assistir, si us plau ompliu el formulari de contacte a continuació amb les vostres dades i preferències de data per a la visita.
 

Protecció de dades
Política de privacidad
En cumplimiento de establecido en el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo, de 27 de abril de 2016, relativo a la protección de las personas físicas en cuanto al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos le informamos que, mediante la cumplimentación de los presentes formularios, sus datos personales quedarán incorporados y serán tratados en los ficheros de CES Joan Maragall con el fin de poderle prestar y ofrecer nuestros servicios así como para informarle de las mejoras del sitio web. Así mismo, le informamos de la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos de carácter personal, de manera gratuita mediante email a info@joanmaragall.com o en la dirección C/ Guifré, 300, 08912, Badalona, Cataluña, España