Centre d'estudis secundaris

Picasa Blocs Acces_professors Acces_usuari

Història


L'Escola Joan Maragall és un centre educatiu especialitzat en la formació de persones, amb una inclinació clarament enfocada al món professional i laboral però fonamentada en un projecte educatiu arrelat en l'educació en valors com a garantia d'èxit social i personal.

El Centre fou fundat al 1974, aleshores amb el nom de Primer Niuet, amb I'objectiu de formar professionals en l'àmbit de l'educació infantil.
Per adaptar-se a les necessitats educatives i professionals de la nostra comunitat, es començaren a impartir en el curs 1979-80 els estudis d´Auxiliar de Clínica i al 1989-90 els d´Auxiliar Administratiu.

Des del curs 1986-87, atenent a la demanda social de personal especialitzat en Informàtica, el Centre incorpora els estudis professionals de Tècnic Especialista en Informàtica de Gestió.

A partir del curs 1998-99 s'adaptà a la nova formació professional i imparteix els Cicles de Grau Mig en les especialitats de:

  • Tècnic en Cures Auxiliars d´lnfermeria
  • Tècnic en Farmàcia
  • Tècnic en Gestió Administrativa
  • Tècnic en Comerç


L'any 1999, amb la finalitat de que els nostres alumnes de Cicles de Grau Mig puguin continuar formant-se seguint el model educatiu de la nostra escola s'inicia la impartició dels estudis de Batxillerat en les especialitats d´Humanístic i Ciències Socials, i Ciències de la Natura i Salut.

Des de el curs 2011-2013, fidels a la voluntat de recerca de nous projectes i possibilitats per als nostres alumnes l'Escola Joan Maragall viu un altre moment important de la seva història, la casa on des de l'any 1996 el Centre Joan Maragall ha format centenars d'alumnes al l´Avinguda Sant Ignasi de Loiola es trasllada a l'edifici actual ubicat al carrer Guifré 300.

Amb l'esperit de sempre, però renovat en energies, l'equip de professors i alumnes del Joan Maragall  vol presentar la seva oferta educativa amb un nou ventall d'estudis i projectes que convidem a conèixer a través de la nostra web.

 

Façana del nou edifici
Demana informació
Trucant al 93 383 36 57
Enviant el següent formulari

CES Joan Maragall. Programació de Silenci Disseny